Ruud Tveter er endelig tilbake

Han var på full fart inn på laget og hadde startet to av de siste seriekampene. Så røk Alexander Ruud Tveter korsbåndet. Nå er han endelig på vei tilbake.

Knappe ni måneder etter skaden 10. august er Alexander Ruud Tveter med for fullt når Sarpsborg 08-spillerne trener i små grupper på Sarpsborg stadion.

- Det føles veldig bra. Det har vært mye trening de siste ukene, så blir det selvsagt litt såre lysker og baksider når man er tilbake med fotballsko og på kunstgress, men bortsett fra det føles det veldig bra. Det har vært noen lange måneder. Jeg har virkelig fått kjenne på det, sier angrepsspilleren.

Saken fortsetter etter videoen:


Ruud Tveter hadde startet to av de tre siste kampene da skaden inntraff.

- Jeg hadde vel spilt to av de tre siste kampene før det skjedde. Akkurat da var det veldig tungt, men man må bare gjøre det beste ut av det og komme tilbake enda sterkere. Det kan fort bli en full sesong nå. Jeg føler meg jo klar jeg, da, sier den alltid humørfylte spissen.

Perfekt med smågruppetrening

Som ser på gruppetreningen han nå er en del av som perfekt - for egen del.

- For meg er dette helt perfekt. Jeg har ikke vært klar for spill enda, men med dette gradvis er det perfekt for min del. Det er kanskje litt seigere for de med pre-season og har løpt seg i hjelp i tre måneder, men nå får vi håpe det blir spill snart. Jeg tror det er mange om lengter etter det nå.

Annonse fra Eliteserien: