Salget av enkeltbilletter har startet

Salget av pakker er over. Nå er salget av enkeltbilletter i gang til høstens tre hjemmekamper i Europa League.

Annonse:

- Vi endte med å selge 6.695 pakker, totalt 20.085 enkeltbilletter. Det har vært enorm etterspørsel, men med 14 dager igjen til første hjemmekamp følte vi det riktig å starte med salget av billetter til hver enkelt gruppespillkamp, sier Alexander Klaussen.

Billetter til enkeltkampene kjøper du på Shell 7-Eleven på Kurland eller her:

  • Kjøp billett til Sarpsborg 08 - Genk her!
  • Kjøp billett til Sarpsborg 08 - Malmö her!
  • Kjøp billett til Sarpsborg 08 - Besiktas her!

I utgangspunktet er det kun 116 billetter igjen til hver av de tre kampene for hjemmelagets supportere, men tallet vil øke i enkeltkamper - som det allerede har blitt gjort til kampene mot Genk og Besiktas.

UEFA og bortelaget kan gi 08-fansen flere billetter

- Mot Genk har vi fått refundert rundt 150 billetter på Park & Anlegg-tribunen som sarpinger nå kan forsyne seg av. Besiktas ønsket ikke eget bortefelt, så der er over 600 plasser på felt D nå åpnet opp for alle, sier Klaussen.

- UEFA melder fra til oss tidlig hvor mange av de blokkerte plassene de trenger. Det kan være vi også får flere mot Malmö, men det vet vi ikke ennå. Vi vil kommunisere tidlig om billetter frigjøres av enten UEFA eller bortelaget. 

Sarpsborg 08 venter svar fra Genk i løpet av de nærmeste dagene om det kan bli ytterligere noen plasser frigjort til lagets første hjemmekamp i Europa League.

Annonse fra Eliteserien: