Sander Christiansen er klar for Sarpsborg 08

Den norske midtbanespilleren Sander Christiansen har signert en avtale med Sarpsborg 08 ut 2024.

- Sander er en lovende midtbanespiller med fin størrelse og god forståelse for spillet. Han leverte sine saker såpass godt under oppholdet med oss at vi fant det såpass interessant at vi ønsket å signere en lengre kontrakt med ham, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Flere u-landskamper

Christiansen er 21 år gammel og står med en rekke aldersbestemte landskamper for Norge U15, U16, U17 og U18. Han har også vært i troppen for U19-landslaget.

- Jeg er en slepen midtbanespiller som liker å ha ball, kombinere og spille fin fotball. Det passer meg veldig fint det her, sier Sander Christensen.

Saken fortsetter etter videoen:

- Loddefjord er moderklubben, så har jeg vært noen år i Bergen før jeg de siste fire årene har spilt i Borussia Mönchengladbach. Jeg spilte på U19-laget der i to år og de siste to årene har jeg spilt på U23-laget. Det har vært en veldig fin opplevelse, utdyper han.

Konkurrerer om plass på midtbanen

Sportssjef Berntsen liker godt det han har sett av nysigneringen.

- Sander dro i 2018 til Tyskland og Borussia Mönchengladbach. Der har han spilt en del kamper for klubbens andrelag/U23-lag og tilegnet seg erfaring på seniornivå. Her i Sarpsborg går han inn i konkurransen om å ta en plass på midtbanen. Han er en spennende spiller som vi med tid og stunder håper vil få ut sitt fulle potensiale i Sarpsborg.

Annonse fra Eliteserien: