Sarpsborg 08 delte poengene med Odd

Det endte målløst på Stadion.

Odd startet kampen på Stadion best og spilte seg tidlig til tre-fire cornere. Sarpsborg 08 fikk avverget samtlige, og i takt med det, tok de blåhvite mer og mer over.

Kampens første mulighet fikk Ramon Pascal Lundqvist. Fra skrått hold bøyde han ballen utenfor. Det var starten på en timinuttersperiode med flere Sarpsborg 08-sjanser.

Victor Torp hadde et godt skuddforsøk, Soltvedt volleyforsøk og Bonsu Baah en avslutning, men enten sto Wahlstedt i veien eller det gikk over som ved Soltvedts volley.

Flere store sjanser

Sarpsborg 08 og hele Stadion ropte på straffespark etter 22 minutter da en Odd-arm åpenbart sto langt ut fra armen og ble truffet. VAR-teamet valgte likevel ikke å gi straffespark, uten at Sarpsborg 08-spillerne virket å forstå mye av det.

Omgangens største sjanse fikk Kristian Fardal Opseth. Han headet fra seks-syv meter, men en strålende redning av Wahlstedt hindret nettsus. 0-0 var pauseresultatet.

Sarpsborg 08 fikk også 2. omgangs første, store sjanse. Eirik Wichne satte fart langs høyresiden og hamret til fra 15 meter. Dessverre gikk skuddet like utenfor.

Annullert Tibbling-scoring

Odd kom mer med utover kampen. Midtskogen brant en enorm mulighet midtveis i 2. omgang da han fra åtte meter avsluttet over nærmest åpent mål.

Gjestene fra Skien kom seg til flere gode muligheter Ingebrigtsen brant en stor dobbeltsjanse hvor Soltvedt til slutt fikk blokkert på streken, mens Dennis Gjengaar også fikk en avslutning fra fem meter blokkert. Midtskogen hadde også en stor mulighet til, men Kristiansen reddet godt.

I det 90. minutt trodde Stadion at Simon Tibbling hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Kantspilleren headet ballen forbi Wahlstedt og i mål, men ble avvinket for en hårfin offside.

Sarpsborg 08 og Odd endte til slutt 0-0.