Sarpsborg 08 og Lars Bohinen forlenger ikke samarbeidet

Etter et avtalt og planlagt evalueringsmøte er Sarpsborg 08 og Lars Bohinen enige om at sistnevnte ikke fortsetter som hovedtrener for fotballklubben i neste sesong.

Annonse:

I juni i år tok Lars Bohinen over som hovedtrener for Sarpsborg 08 i forbindelse med at tidligere hovedtrener Mikael Stahre forlot klubben for å ta over svenske IFK Göteborg.

- Lars Bohinens kompetanse og erfaring var den riktige for Sarpsborg 08 i overgangsperioden før en mer permanent trener var på plass. På kort varsel fikk klubben inn en hardtarbeidende og motivert trener som kjente norsk fotball og Sarpsborg 08 godt, sier styreleder Hans Petter Arnesen i Sarpsborg 08.

Den opprinnelige avtalen med Lars Bohinen utløper 31. desember 2021 og de to partene har besluttet å ikke forlenge samarbeidet.

- Vi er fra begge sider godt fornøyde med samarbeidet som har vært. Vi er imidlertid noe mer delt når det gjelder hvordan vi skal utvikle laget fremover, sier Arnesen.

Sarpsborg 08 FF starter nå prosessen med å finne ny trener for 2022-sesongen. Lars Bohinen er ledig for nye oppdrag fra og med januar 2022.

Sarpsborg 18.10.21

Hans Petter Arnesen, styreleder 
Lars Bohinen, hovedtrener
Espen Engebretsen, daglig Leder

Annonse fra Eliteserien: