Sarpsborg 08 styrker markedsavdelingen

Arne Normann og Patrick Walther Larsen er ansatt i Sarpsborg 08.

- Vi lyste ut en stilling etter salgssjef på bedriftsmarkedet. Med tiden vi er inne i, ønsker vi å se an situasjonen litt før vi ansetter den stillingen. Samtidig er vi utrolig glad for at Arne og Patrick har tilbudt seg sine tjenester på en løsning som passer både dem og klubben bra, sier markedssjef Thomas Andersen.

Arne og Patrick gleder seg til å ta fatt på oppgavene i Sarpsborg 08.
Arne og Patrick gleder seg til å ta fatt på oppgavene i Sarpsborg 08.

Arne Normann har i mange år jobbet som selger i Gjensidige og er et kjent ansikt i byen. Med et stort bedriftsnettverk, håper Andersen at den meget rutinerte selgeren skal tilføre klubben både kunnskap og nye kontakter.

- Arne kjenner mange. En likanes og fin fyr jeg tror vi i klubben også kan lære mye av. Det blir et spennende bekjentskap med en mann som har mye å gi og er veldig glad i Sarpsborg 08.

Patrick Walther Larsen kommer på sin side fra jobb i Sarpsborg Arbeiderblad. Gjennom SA-podden og kommentator i byens lokalavis, har han blitt en person mange i byen kjenner til.

- Patrick kjenner vi godt fra før. Han har gjort enkelte jobber for oss tidligere. Patrick skal jobbe mot litt mindre bedrifter i byen, men samtidig være med å styrke produktet vårt i sosiale medier. Patrick har sammen med oss flere spennende tanker om hvordan vi skal heve oss ytterligere. Det er mye moro i vente, sier Andersen.

Det er to toppmotiverte selgere som nå blir en del av markedsteamet. Du kan bli bedre kjent med Arne og Patrick her:


Annonse fra Eliteserien: