Sebastian Jarl klar for Sarpsborg 08

G19-landslagsspiller Sebastian Jarl har signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08.

Annonse:

Midtbanespilleren, som også kan figurere som midtstopper, kommer som Sigurd Rosted gjorde fra spill i Oslo-klubben Kjelsås.

- Jeg kan bidra godt både offensivt og defensivt i de fleste posisjoner. Jeg er en spiller som alltid gir hundre prosent for laget, sier Jarl, som fylte 19 år 11. januar.

Holdningssterk spiller

Beskrivelsen virker å matche godt med hva sportssjef Thomas Berntsen har sett i lysluggen fra Oslo.

- Han er en fysisk sterk spiller som er 1,88 høy med fin pasningsfot. Sebastian er ekstremt trenbar og holdningssterk. Han er god i lufta og klinker til i duellspillet. Han har også ytret et ønske om å spille for oss og har selv stor tro på at han vil utvikle seg her med langsiktig jobbing. Den reisen gleder vi oss til å være med på, sier Berntsen.

Treårsavtale

Jarl har latt seg imponere av Sarpsborg 08 og nølte ikke da klubben tok kontakt.

- Sarpsborg har en bra kollektiv spillergruppe med mye kvalitet og flinke trenere. Jeg vet også at de har et veldig fint miljø utenfor banen. Ambisjonen nå er å utvikle meg til å bli en bedre fotballspiller hver dag og selvsagt vinne så mye som mulig på veien.

Sebastian Jarl har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08 og slutter seg til troppen i Benidorm i løpet av de kommende par dagene.

Annonse fra Eliteserien: