Seier i ellevilt syvmålsdrama

Sarpsborg 08 spilte over en omgang med én mann mindre, men kjempet som helter og vant 4-3 mot Sandefjord.

De blåhvite fikk en pangstart på kampen. To tidlige og vakre scoringer av Mikkel Maigaard ga publikum tro på en festaften av de sjeldne på Stadion.

Noen festaften ble det kanskje ikke, men det ble et drama i syv akter sarpepublikummet sent vil glemme.

Sandefjord reduserte til 2-1 etter å ha utnyttet en grov feil i Sarpsborg 08s bakre rekker kun minutter etter Maigaards 2-0-scoring.

Da Simen Vidtun Nilsen ble utvist noen minutter senere og Deyver Vega utlignet til 2-2 før pause, var det mange som fryktet en tøff andreomgang for Sarpsborg 08.

Se høydepunktene fra kampen her:

Men for et trøkk de blåhvite kom med! Med hjertet langt utenpå drakta jobbet samtlige for hverandre.

Anton Salétros skaffet straffesparket han selv satte til 3-2, mens Steffen Lie Skålevik var sterkt involvert i 4-2-scoringen. Spissen knuste Harmeet Singh i lufta og satte med det i gang en overgang som til slutt endte i føttene på Junior. Svensken satte inn 4-2.

Sandefjords eneste mål etter pause sto Mohamed Ofkir for med et skudd fra distanse.

Sarpsborg 08, men en våken og god Leander Øy bakerst, sto presset i mot og sikret tre ekstremt sterke poeng på en tøff dag.