Seks 08-spillere til landslagssamling

Iben Bergenheim (2002), Adrian Hansen (2002), Marius Bjerkholt (2002), Emir Comor (2003), Endre Bergsaker (2003) og Sadir Abud (2004) er alle tatt ut på talentleiren i landslagsregi i Porsgrunn.

Annonse:

Nyheter kommer bare dager etter at Anna Barlund ble tatt ut til tilsvarende samling for 2002-jentene.

- Det er en ny milepæl å få med så mange på en landslagssamling. Det viser at det gjøres mye rett både her, men ikke minst ute i klubbene. Det gror godt i Østfold, sier utviklingsansvarlig Niklas Nyland.

To på G15-landslaget

I 2002-årskullet er Sprint-Jeløy-gutten Iben Bergenheim tatt ut på landslaget, mens Greåker-guttene Marius Bjerkholt og Adrian Hansen (også spilt for Yven og SFK) skal forsøke seg på det såkalte skyggelandslaget.

2003-guttene Emir Comor (Sparta) og Endre Bergsaker (SFK) er begge plukket ut på G15-landslaget. Det samme gjelder Sadir Abud (Lisleby) i 2004-årgangen.

Stolt G16-trener

Dan Atle Grønn er trener for samtlige av spillerne og er naturlig nok stolt over å se så mange av Sarpsborg 08-guttæne på landslagssamling.

- Det er morsomt. Vi har en fantastisk gjeng som trener og står på. Det er talentfulle gutter på hele laget vårt. Dette er vi stolte av, sier Grønn, som også retter en gratulasjon til breddeklubbene.

- Dette er selvsagt en stor fjær i hatten til de trenerne som jobber med denne gjengen. Vi mener jo faktisk vi kunne hatt med enda noen spillere og det sier sitt. Samtidig er vi stolte over å ha med så mange. Det er stort for hele utviklingsavdelingen, sier Nyland.

Annonse fra Eliteserien: