Sheldon Bateau klar for Sarpsborg 08

Landslagsspilleren fra Trinidad og Tobago har signert med Sarpsborg 08.

Annonse:

Sheldon Bateau er Sarpsborg 08s nye midtstopper. Den 28 år gamle mannen fra Trinidad og Tobago har skrevet en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen.

Saken fortsetter etter videoen:- I Sheldon får vi en rutinert midtstopper med solid duellkraft og bra tempo. Bateau har blitt spilt inn gjennom nettverket vårt. Vi har fulgt ham opp tett de siste ukene og er trygge på at han vil bli en solid tilvekst, sier sportssjef Thomas Berntsen.

33 a-landskamper

- Jeg er en spiller som jobber hardt. En sterk, men også underholdende midtstopper som liker å bidra offensivt. Jeg jobber hardt for laget og klubben, sier Sarpsborg 08s nysignering.

MØTTE MESSI: Sheldon Bateau i duell med Lionel Messi (Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB Scanpix)
MØTTE MESSI: Sheldon Bateau i duell med Lionel Messi (Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB Scanpix)

Bateau står bokført med 33 a-landskamper og tre mål for Trinidad og Tobago. Han kommer senest fra spill i Kairat Almaty i Kashakstan. Han har tidligere spilt for KS Samara i den russiske toppserien i tillegg til den belgiske toppklubben Mechelen.

- Det er passion her

- Kontaktene våre i Belgia bekrefter inntrykket vi har av Bateau, avslutter sportssjefen.

Spilleren selv har kun gode ting å si om sin nye arbeidsgiver og by:

- Sarpsborg er en liten, men flott klubb. Det er passion her. Laget har ambisjoner og jeg har ambisjoner. Jeg tror dette kan bli bra, sier Bateau.

Annonse fra Eliteserien: