Sikret poeng mot Herd

Bjørn Inge Utvik (bildet) og Sarpsborg 08 II tok ett poeng mot Herd på vestlandet.

Sett bort fra serieåpningen, har Herd gått ubeseiret hjemme på Amfi Moan Stadion denne sesongen.

2-0 til pause

De blåkledde sunnmøringene fikk også en god start på kampen da de ledet 2-0 halvveis etter scoringer av Øyvind Hagen og Kristian Halvorsen - det i en omgang der Sarpsborg 08 startet best, uten å få scoring.

Etter sidebytte tok Sarpsborg 08 gradvis over mer og mer av banespillet.

Fin Nangis-assist

2-1-reduseringen kom ved Jonathan Lindseth etter et vakkert forarbeid av Lenny Nangis. Franskmannen parkerte sin oppasser, slo 45 grader ut til Lindseth som dunket kula opp i nettaket.

Bjørn Inge Utvik var på sin side svært nære å utligne til 2-2 på en dødball, men det var ved Sigurd Kvile sarpingenes andre scoring skulle komme.

2-2 sto seg kampen ut, tross gode Herd-sjanser på tampen av oppgjøret. Sarpsborg 08 er med det nummer tre i Norsk Tipping-ligaen avd. 1.