Sirkustomta stengt - her kan du parkere

Skal du på kamp på søndag? På Stopp og Storbyen kan du parkere helt gratis.

Annonse:

- Vi har fått en god del tilbakemeldinger fra politiet i forhold til parkering på kampdagen mot Vålerenga. Vi oppfordrer selvfølgelig supporterne våre til å unngå parkering hvor det ikke er lov, slik at man ikke sperrer for folk som bor i sentrumsgatene, sier arrangementsansvarlig Tone M. Karlsen.

De som har plass på hovedtribunen eller familietribunen, kan med fordel parkere i byen, mens de som har plasser på den nye tribunen og jernbanesiden, gjerne må benytte seg av plassene på Stopp.

Gratis på Stopp og Storbyen

Stopp kjøpesenter og Storbyen kjøpesenter har stilt sine parkeringsplasser til rådighet. Her kan du parkere helt gratis på kampdag. På Storbyen gjelder parkeringen over bakkeplan.

- Mot Brann er sirkustomta stengt på grunn av rehabilitering. Da er det ekstra fint at Stopp og Storbyen stiller med parkeringsplasser. I tillegg er det jo også sentrumsgater det er lov å parkere i.

Scan billetten fra Vesteng-siden

Til Brann-kampen vil Sarpsborg 08 også ha klare scannere til innslipp fra Vesteng-siden i tillegg til de man allerede har. Det gjør det lettere for de som måtte parkere ved Stopp.

- Det er kort gangavstand fra begge steder. Med disse tiltakene tror vi det skal bli lettere for de som skal på kamp, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: