Siste nytt før Godset på Stadion

Stahre, Horn og Mos ser fram mot nye muligheter for tre poeng når Godset kommer på besøk.

Annonse:

- Det har vært en veldig dårlig uke resultatmessig og selvsagt ikke den starten vi hadde håpet på, men nå må vi gilla läget, spille bra og få tre poeng. Det finnes ting som er generelle i kampene - vi har ikke scoret mål og vært for ineffektive. Vi har hatt mye ballinnehav uten å skape nok sjanser. Samtidig er det ulike kampbilder. Nå møter vi en tredje motstander som spiller på sin måte. Det blir en utfordring, men vi gleder oss til å spille her hjemme igjen, sier Micke Stahre. 

Førstkommende torsdag er det Strømsgodset som venter på Stadion. To av spillerne som kjenner laget godt, Mos og Jørgen Horn, tror et intensivt Godset venter.

Saken fortsetter etter videointervjuet:


- Strømsgodset er litt tilbake til der dem var da jeg var i Godset med angrepsfotball. De skal presse aggressivt og bygd en tydelig identitet, så er det opp til å oss å straffe dem, sier Horn.

- Godset kommer til å kjøre på. Vi må være forberedt på det, men jeg tror det her kan passe oss bra. Vi må starte med innsats og ta duellene først, så får spillet heller komme etter hvert, men hjemme mot Godset skal det være tre poeng, sier Mos.

 

Annonse fra Eliteserien: