Skålevik-dobbel da 08 slo Godset

sadas

Sarpsborg 08 fikk en god start på kampen da Jørgen Strand Larsen, som så mange ganger tidligere i vinter, sendte de blåhvite opp i føringen. Scoringen kom etter at Godsets keeper Viljar Myhra ble presset til en feil av Steffen Lie Skålevik. Sistnevnte vant ballen, tredde fri spissmakkeren som trillet kula i åpent mål.

Kjøp sesongkort her!

Scoringen kom etter 12 minutter, men ledelsen holdt kun en liten stund. 17 minutter ut i kampen utlignet Godset etter en fin overgang. Sebastian Pedersen trillet kula til Kristoffer Tokstad som hamret kula via fingertuppene på Vasyutin og i lengste kryss.

Sarpsborg 08 styrte det meste før sidebytte og produserte flere gode og halvgode muligheter, dog uten å overliste Viljar Myhra i Godset-buret mer før pause.

Hjemmelaget kom voldsomt ut fra startblokkene også etter pause, men i stedet for scoring på sjanser fra Larsen og Strand Larsen, var det et effektivt Godset som tok ledelsen i det 54. minutt ved høyreback Vilsvik. Han skjærte inn fra høyre og avsluttet i lengste med venstre.

Skålevik on fire

Der Sarpsborg 08 holdt på ledelsen i noen få minutter før pause, var det nå Godset som kun holdt på sin i en kort periode. 59 minutter ut i kampen åpnet Jonathan Lindseth drammensernes forsvar med en fantastisk  pasning i dypet. Den var Kristoffer Larsen først på. Bergensernes påfølgende innlegg ble møtt av Steffen Lie Skålevik som satte ballen mellom beina på Myhra og i mål.

Scoringen virket å gjøre Skålevik godt. For like etter utligningen, var han frampå igjen. Sarpsborg holdt trykket oppe etter en dødball. Som en gjedde i sivet var han på plass og hugget til i boksen til 3-2.

I det påfølgende angrepet ble samme mann felt - straffe og 4-2 etter en sikker avslutning av Lund Nielsen.

Sarpsborg 08 vant kampen 4-2.