Skålevik: - Jeg gleder meg enormt

Steffen Lie Skålevik ser fram til fire år på Sarpsborg stadion.

Annonse:

Mandag ble fjorårets Brann-toppscorer klar for Sarpsborg 08. Sotrastrilen, som er nær venn av Kristoffer Zachariassen, har skrevet under en fireårsavtale med de blåhvite.

- Jeg følte meg voldsomt ønsket. Jeg vet jo at Sarpsborg 08 har fulgt med over tid. Fotballen her passer meg veldig godt. Jeg gleder meg enormt, sier Skålevik til sarpsborg08.no kort tid etter at kontrakten er signert.

Se et utvalg av Skåleviks scoringer i Brann og Start her:


Fra Bergen kommer Skålevik med en imponerende CV i bagasjen. Etter å ha bøttet inn mål i både Nest Sotra og Start på nivå to, ble han Branns toppscorer i 2018. 

Imponert over apparatet rundt laget

Angrepsspilleren ble kjøpt fri fra avtalen han hadde i Brann. Etter et hektisk reisedøgn med pakking, forsinkelser og sen adkomst til Sarpsborg, gjennomførte han mandag formiddag sin første økt med nye lagkamerater. 

- Det var utrolig gøy å følge Sarpsborg 08 i Europa League i fjor også. Jeg gleder meg til å bli en del av det laget her. Jeg tror som sagt det blir veldig bra. Sarpsborg 08 har et godt apparat rundt a-laget sitt og en spillestil jeg vet passer meg godt som spisstype, sier Skålevik.

Annonse fra Eliteserien: