Skålevik: - Jeg stortrives og har kun lyst til å bidra

Steffen Lie Skålevik håper å få vist seg fram mer etter prestasjonen mot Sandefjord.

- Det var deilig å bidra litt igjen. Når det ble en slik krigeomgang, så passet det meg veldig bra. Det var utrolig gøy, spesielt når vi klarte å vinne den omgangen med ti mann, sier Steffen Lie Skålevik.

Angrepsspilleren kom inn på stillingen 2-2 ved pause mot Sandefjord og var svært sentral da Sarpsborg 08 klarte å vippe kampen i sin favør og vinne 4-3 på Stadion. Lørdag er det ny kamp - mot Bodø/Glimt.

- Jeg tror det blir to veldig offensive lag. Vi skal være offensive og prøve ha samme innsats som i andre omgang mot Sandefjord i bunn, så skal vi i tillegg spille vårt spill og prøve holde i kula der oppe. Jeg tror det blir en publikumsvennlig kamp, sier strilen.

Saken fortsetter etter videoen:

29-åringen er en svært populær mann i spillergruppa og har også blitt en supporterne trykker til sitt bryst i form av innsats og væremåte. Selv stortrives han i Sarpsborg.

- Jeg stortrives her og synes det er en fantastisk plass å være. Jeg har bare lyst å spille så mye som mulig og begynne å score litt mål - da er vi der, sier Skålevik.

Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 har avspark klokka 16.00 lørdag.

Annonse fra Eliteserien: