Skøyeren som kunne blitt lastebilsjåfør

Han har alltid vært besatt av fotball, men som ung var Ronnie Schwartz sugen på å bli lastebilsjåfør.

Annonse:

- Jeg hadde en liten drøm da jeg var liten. Onkelen min kjørte lastebil. Da jeg var ung, synes jeg det var veldig morsomt å være med ham på noen turer, men jeg er glad det ble fotball og ikke lastebilsjåfør, sier angriperen.

Saken fortsetter etter videoen:Humørspreder

Det skal sies at Schwartz alltid har vært besatt av å bli god i fotball. Og han har langt på vei lykkes. Utenfor fotballbanen er 28-åringen en leken danske som alltid har et smil på lur.

- Jeg kan godt like å ha det gøy med mine medmennesker, min familie og kjæreste. I tillegg finner jeg det veldig morsomt å spille golf, sier han.

LIVSNYTER: Ronnie Schwartz sier ikke nei takk til grillings på sommeren. (Foto: Privat)
LIVSNYTER: Ronnie Schwartz sier ikke nei takk til grillings på sommeren. (Foto: Privat)

Smertelig klar over at han som ung nok neppe var den mest seriøse eleven i klasserommet.

- Min rolle var nok den litt artige typen, han som satt i gang litt leven. Det var ikke alltid jeg gjorde leksene i tide, men når jeg skal ta meg sammen, kan jeg godt det.

Fra arbeiderklassen

Schwartz er fra Aalborg og en del av en skikkelig arbeiderfamilie. Faren jobber som rørlegger, moren i en barnehage. De arbeider hardt, som Schwartz selv sier det.

Hva som skjer etter fotballen, vet ikke den livsglade dansken, men han er klar på at det skal bli bra.

- Jeg vil gjerne ha familie og gjøre så mye positivt som mulig for dem. Jeg vil etablere meg så godt som mulig. Jeg føler jeg har en del ting å oppnå også der, sier han.

- Jeg er en livsnyter. Jeg liker godt et glass rødvin i blant, og jeg blir nok enda mer livsnyter når jeg er ferdig, utdyper Schwartz.

Annonse fra Eliteserien: