Slik blir billettsalget til Europa League

Mandag starter billettsalget til Europa League-kampene for alle med sesongkort. Torsdag åpner det for resten.

- Vi har valgt en løsning der man kjøper billetter til alle tre kampene samtidig. Det sparer oss og de som kjøper billett for mye tid, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen.

Det er samme måte som Rosenborg har valgt å gjøre det på. Når det kommer til pris, har Sarpsborg 08 valgt å ikke øke billettprisene til Europa League-kampene. Det betyr at tre kamper på hovedtribunen koster 900 for voksne, 300/150 på Familietribunen for voksne/barn.

Alle partnerbedrifter har fått e-post fra klubben med framgangsmåte på gjenkjøp av deres plasser.

Noen mister plassen

Enkelte på B1 vil oppleve at plassen deres er tatt. Det samme gjelder alle på E4 og deler av E3.

- Med Europa League møtes vi av noen krav vi dessverre ikke får gjort noe med. UEFA har krav på billetter. Vi har gjort hva vi kan, men 120 plasser på hovedtribunen er blokkert til deres bruk. Det samme gjelder hele E4 og noe på E3. De det gjelder har fått e-post med info. De skal få plass på Stadion om de ønsker det, lover Klaussen.

Slik blir salgsløpet for privatpersoner:

10. - 12. september: Gjenkjøp av kamppakker
Alle med sesongkort får mulighet til å gjenkjøpe sine plasser for de tre kampene. Dette skjer på sarpsborg08.tmtickets.no eller via Ticketmasters call center på telefon 22 82 81 97.

Alle får billettene sine på e-post. Vi har åpent i billettluka på Stadion tirsdag og onsdag fra 12.00 til 17.00 for å bistå de som måtte ønske det.


13. - 23. september: Salg av kamppakker for alle
Online og på Stadion. Torsdag 13. og fredag 14. september åpner vi billettluka fra 10.00 til 17.00.

Om det blir billetter igjen etter dette, åpner vi for salg av enkeltbilletter til Genk-kampen fra 24. september. Malmö- og Besiktas-kampen vil det ikke selges billetter til før senere.

Annonse fra Eliteserien: