Slik blir de nye lokalene på Stadion

Øivind Skjelle, Sarpsborg 08s egen byggeleder og æresmedlem, tar deg med på omvisning i de nye lokalene på Stadion.

Annonse:

En topp moderne kiosk i direkte tilknyting til tribunen og nye toaletter er noe av det som virkelig vil gi Sarpsborg stadion og publikum på felt G1, G2 og H på Infotjenester-tribunen et realt løft i 2019.

Mellom seksjonene vil det nå komme en gang rett ned til toaletter og kioskene i 1. etasje.

- Kiosken er 25 meter lang, disken over 20 meter. Det kommer til å bli seks seksjoner å handle ved. Det blir skjermer, godt og varmt. Vi har i tillegg økt takhøyden for å få inn mer luft, sier Skjelle.

Saken fortsetter etter videoen:I de resterende arealene i 1. etasje, blir det lagt opp til kontorer, lager for fotballkretsen, samt to garderober i tilknytning til treningsfeltet på nedsiden av Stadion. Fossefallet vil få sitt eget kontor og lager, i tillegg til vaskerom for materialforvalterne. En trapp midt i rommet vil binde de to etasjene sammen.

UTSIKT: Bildet er tatt fra det som blir det nye VIP-området på Stadion. Her får du oversikten du trenger.
UTSIKT: Bildet er tatt fra det som blir det nye VIP-området på Stadion. Her får du oversikten du trenger.

- Alt framstår som helt nytt. Det kommer til å bli veldig fint. Infotjenester-tribunen, som er brattere og gir bedre oversikt enn flere av de andre vi har, vil bli noe av de flotteste plassene på hele Stadion med fasilitetene som hører til, sier Skjelle.

2. etasje blir Sarpsborg 08s nye hjerte. Her blir det kontorer for administrasjonen og marked, kjøkken og VIP-lokaler som skal huse opp mot 150 personer. Tre møterom blir i helgene gjort om til losjer.

De nye lokalene på Stadion rommer totalt rundt 1800 kvadratmeter.

Annonse fra Eliteserien: