Slo Rosenborg på Lerkendal!

Sarpsborg 08 leverte en fantastisk bortekamp og slo Rosenborg 3-2 på Lerkendal i årets siste kamp.

Sarpsborg 08 gikk respektløst til verks på Lerkendal og leverte en forrykende førsteomgang mot Rosenborg.

Etter gode tendenser tidlig, skulle Tobias Heintz sende Sarpsborg 08 i ledelsen i det sjette spilleminutt. En bakromspasning fra Junior ble feilberegnet av Dahl Reitan og plutselig var Heintz alene med keeper. En chip senere suste det i nettmaskene. 1-0!

Sarpsborg 08 fortsatte å diktere spillet i Trondheim. Anders Hagelskjær var svært nære å sette inn 0-2 på en corner etter drøye kvarteret, men headingen gikk utenfor.

Saken fortsetter etter høydepunktene:

I stedet for doblet sarpeledelse, slo Rosenborg tilbake etter 35 minutter. Sam Rogers tok ballen med seg fram i banen, kombinerte med Jensen og hamret inn utligningen.

Maigaard-heading til 2-1

Jubelen hadde knapt stilnet på Lerkendal før Sarpsborg 08 ble tildelt hjørnespark. Mikkel Maigaard møtte den deilige Tibbling-serven og forlenget ballen i lengste.

Gustav Engvall hadde få strakser senere en fin mulighet etter lekkert sarpespill, men en strålende redning av Hansen hindret 3-1-ledelse.

Alt i alt en strålende omgang av Sarpsborg som i tillegg hadde flere halvsjanser i løpet av omgangen.

Fortsatte å kjøre kampen

Sarpsborg 08 fortsatte å diktere spillet etter pause og kom seg raskt til en stor, stor mulighet. Victor Torp spilte Gustav Engvall fri som satte ballen i mål. Dessverre ble det annullert for en i beste fall hårfin offside.

Noen minutter senere var Tobias Heintz farlig frampå. Igjen var Victor Torp arkitekten som spilte en medspiller fri, men alene med André Hansen avsluttet mossingen utenfor.

Sarpsborg 08 hadde mye ball. De holdt også Rosenborg unna de største sjansene - lenge.

Helt til det var spilt 89 minutter. Da ble Leo Cornic spilt fri i boks og hamret inn utligningen til 2-2.

Sarpsborg 08 ga seg ikke! På overtid brant først Kristian Fardal Opseth en god mulighet før han minutter senere var i servitørrollen. Han spilte fri Steffen Lie Skålevik som i duell med Leo Cornic bidro sterkt til at ballen gikk over streken.