Slo tilbake og sikret 2-2 i Spania

Sarpsborg 08 trøblet før pause, men skapte periodevis mye etter sidebytte. 2-2 ble resultatet mot Torpedo Moskva.

Kampen mot Torpedo Moskva startet jevnspilt. Det ble tidlig et par sjanser begge veier, der Mos fikk en god mulighet etter åtte spilte minutter. Dessverre ble avslutningen blokkert i siste liten.

Etter et lite kvarter tok russerne ledelsen. Scoringen kom etter godt spill, heading, retur og scoring på returen. Godt trykk av Torpedo Moskva i den situasjonen.

Halvveis i omgangen utlignet Sarpsborg. Scoringen kom etter et indirekte frispark hvor Næss dunket ballen i lengste langs bakken til 1-1. Ledelsen varte dessverre kun et drøyt minutt. Torpedo Moskva utnyttet en feil i Sarpsborgs forsvar og trillet inn 1-2.

Godt samarbeid på topp

Etter pause kom Sarpsborg 08 godt ut av startblokkene. To minutter ut i omgangen spilte Jørgen Strand Larsen ballen til Mos som ble dratt ned i feltet. Straffesparket fra samme mann ble dunket i hjørnet til 2-2.

Saken fortsetter etter bildeserien:

Sarpingene var veldig gode i denne perioden av kampen. Strand Larsen og Mos fant hverandre på nytt etter timen. Avslutningen fra sistnevnte ble sendt over.

Den siste halvtimen ble mer stykket opp av en rekke bytter og kampen ebbet med det ut i 2-2. Et solid resultat mot et solid, russisk lag.