Sparta og Sarpsborg 08 er klare for superlørdag

Sparta - Storhamar klokka 14.30. Sarpsborg 08 - Stabæk klokka 18.00. Det er duket for en real superlørdag 6. november.

Annonse:

- I utgangspunktet kolliderte kampene våre på tid, men vi har fått endret kamptidspunktet vårt. Nå håper vi alle sarpinger er klare for en skikkelig idrettslørdag, sier Jan Håkon Dalen i Sparta Sarpsborg.

Ønsker folkefester

Patrick Walther Larsen og Alexander Klaussen i Sarpsborg 08 gleder seg til 6. november.

- Det er jo en dato som klinger ekstra godt for oss som er glad i fotball og Sarpsborg 08. Det blir en viktig kamp på Stadion. Når Sparta nå i tillegg har flyttet kamptidspunktet sitt, legger alt til rette for folkefester i Amfi’n og på Stadion, sier Patrick Walther Larsen.

- Sparta tok kontakt med oss tidlig. Det er noen kampdatoer som har kollidert de siste ukene, men dialogen mellom klubbene har også blitt mye bedre. Vi setter stor pris på at Sparta kaster seg rundt og endrer kamptidspunkt. Det gjør at sarpinger kan få med seg viktige kamper på begge arenaer. Dette skal bli en drømmelørdag, sier Klaussen.

Stadion-show ved innmarsj

Begge klubber er godt i gang med å planlegge de to arrangementene. På Stadion er det blant annet investert så det skal bli et realt show før kampen.

- Vi kommer tilbake med litt mer informasjon rundt det, men som sagt; det er 6. november og det er lørdagskamp. Da skal vi bidra til å sette en ekstra spiss på det hele. Det blir litt ekstra snadder rundt blant annet innmarsj, sier Walther Larsen.

Scott i Sparta kan fortelle at spennende nyheter kommer fortløpende.

- Lørdagens kamp i Amfi'n er "En Av Oss-kampen". Her jobber vi for å skape en god ramme rundt kampen, i En Av Oss-fondets ånd. Har du sesongkort i Amfi’n er det bare å følge med utover. Nå jobber Sarpsborg 08 og Sparta begge godt med å lage to gode kamparrangementer. Det håper vi viser seg i form av fulle tribuner og god stemning på begge arenaer, sier Scott.

- Med kampstart 14.30 i Amfi’n er alt lagt tilrette for to kanonmatcher. Det er perfekt timing mellom kampene. Ta del i arenaopplevelse og bruk byen! oppfordrer Klaussen.

Annonse fra Eliteserien: