Sportssjefen: - Vi nærmer oss en nøkkelsignering

Mens spillerne er inne i sine siste feriedager, jobber sportssjef Thomas Berntsen med å få på plass en nysignering.

- Vi nærmer oss veldig en signering i en av de nøkkelposisjonene vi har snakket om tidligere. Vi håper å ha det på plass i løpet av noen dager, sier Berntsen.

Sportssjefen vil ikke gå nærmere inn på hvilken posisjon det er snakk om, men innrømmer at det har vært noen rolige uker med tanke på spillere inn og ut.

Forynger stallen

- Inn mot dette overgangsvinduet har vi nok vært noe mer i forkant enn tidligere. Vi forsterket oss ganske kraftig i sommer i form av Victor Torp, Simon Tibbling, Sander Christiansen og Gustav Mogensen. Dette er spillere vi har stor tro på vil spille viktige roller for oss i 2023-sesongen. Tre av dem unge, alle tre sultne og alle med ferdigheter vi vil dra god nytte av, sier Berntsen.

Boubacar Konté er også tilbake og får nå en full sesongoppkjøring med laget, mens Martin Hoel Andersen og Peter Reinhardsen ble signert tidligere i høst/vinter.

- Vi har forynget stallen vår noe de siste par overgangsvinduene. Vi gikk bredere i høst for å kunne sikre oss spillere som Torp og Mogensen. Torp bidro godt allerede fra start, men vi har stor tro på at han vil vokse enda mer inn i stilen og ta steg videre. Mogensen visste vi kunne bli å spille lite i 2022, men fra oppstart av nå, regnes han med for fullt, sier Berntsen.

Økt kontinuitet

Sportssjefen håper som nevnt å lande en signering i løpet av de nærmeste dagene, men noen overgangsbonanza blir det neppe på Stadion før seriestart.

- Nei. Vi har bevisst litt mer kontinuitet enn tidligere overgangsvinduer. Vi jakter to, kanskje tre spillere. Dette er i utgangspunktet ikke utviklingsspillere vi jakter, men mer etablerte typer som kan komme inn og bidra sterkt i en allerede god gruppe.

Annonse fra Eliteserien: