Stahre har full kontroll på spillerne

De følges opp med individuelle treningsprogram. De veies og måles som før. Ingenting skal stå på tilfeldighetene til tross for en vanskelig periode.

Annonse:

- Det er en veldig spesiell og vanskelig situasjon. Det er klart det finnes en frustrasjon i det. Man vil jobbe, spille kamper og komme i gang med Eliteserien, men frustrajonen er jo personlig fordi man vil i gang. Men dette er mye større enn en fotballkamp, sier Sarpsborg 08s hovedtrener.

Saken fortsetter etter videoen:


- Spillerne trener etter et program. Kjetil Berge holder i planleggingen og oppfølgingen. Vi følger opp vekt og alt som viser at spillerne tar var på seg selv. Det blir styrke og løping. De må være i god form når de kommer tilbake. Vi stiller høye krav i forhold til profesjonalitet, utdyper Stahre.

Situasjonen krever disiplin

Når Sarpsborg 08 til slutt kommer tilbake for fellesøkter, spår Stahre det blir mye økter, noen få kamper og eliteseriefotball. Skal vi dit, må alle være nøye i hva man foretar seg nå.

- Vi lenger etter fotball. Det er mange uker igjen nå, men det viktgiste er at samfunnet får plass kontroll på situasjonen vi er i. Det er kanskje ikke alltid gøy, men alle vil komme i gang og leve et vanlig liv, men da må vi være disiplinerte nå og følge retningslinjene vi får. 

Annonse fra Eliteserien: