Stahre: - Hvert eneste kampminutt blir viktig nå

Mikael Stahre er bestemt på at Sarpsborg 08 skal bruke ukas to treningskamper svært godt.

- Noen kommer til å spille mye, enkelte litt mindre. Det blir scenariorer som dette i serien også med to kamper i uka. Vi kommer til å ta begge kampene veldig seriøst og ta vare på hvert eneste kampminutt for å forberede oss, sier den svenske hovedtreneren.

Annonse:
Etter å ha slått Strømmen 5-1, fikk spillerne omsider en frihelg til å koble av med venner og familie. Responsen i etterkant har vært veldig god.

- Det har vært en veldig god uke til nå. Spillerne ser veldig fokuserte ut og er fulle av energi. Så handler det selvsagt om å få det i kamp også, sier Stahre.

- Er det mer overskudd i gruppa nå?

- Vi har fortsatt flere dager i uka der vi har doble økter, men vi jobber mer individuelt med enkelte også. Vi prøver å være på sammen med fysiske apparatet for å legge til rette for hver enkelt spiller. Totalen blir bra, sier Stahre.

Kamper onsdag og lørdag

Allerede onsdag klokka 13.00 er det Kongsvinger som venter på Stadion, før Lillestrøm kommer på besøk lørdag klokka 13.00.

- Vi vet at både Kongsvinger og Lillestrøm har gode kvaliteter. Jo bedre motstand, jo bedre er det, men vi skal fokusere på oss selv og jobbe med vårt, sier Stahre.

Som også kan fortelle at det ser bedre ut på skadefronten, selvom ingen av spillerne som har vært ute de siste ukene er aktuelle til denne ukas kamper. 

- Mate er tilbake i trening og Horn kjører bra på nå. Det er veldig positivt.

Annonse fra Eliteserien: