Stahre mener treningskampene blir ekstra viktig i år

Flere måneder etter serieavslutningen i Molde, kunne Sarpsborg 08 endelig spille fotballkamp igjen.

Planen var å komme i gang med treningskamper i månedsskiftet januar/februar. Det skulle gå til 18. april før det skjedde. Og nå er det, for Sarpsborg 08s vedkommende, nøyaktig fire uker til seriestart 16. mai. Store deler av serien sparker i gang uken før.

- Blir treningskampene ekstra viktig i år?

- Ja! svarer Stahre kontant, før han utdyper:

Se høydepunkter, scoringer, Micke og Halvorsens meninger etter kamp her:


- Vi kunne hatt elleve kamper, nå har vi fem. Det blir mindre minutter og vi må finne raskere ut av det. De individuelle prestasjonene betyr mye mer nå. Jeg er veldig glad Lindseth tilbake. Han har vært tilbake fra skade lenge, men i dag syns jeg vi ser han på et nivå vi er kjent med. Sarpsborg 08 trenger Lindseth.

Annonse:
En av spillerne som syns det var godt å kjenne på kampdimensjonen igjen, var Ole Jørgen Halvorsen. Borgen-gutten vartet opp med en flott assist til Lindseths 2-0-scoring.

- Det var deilig og tungt. Det var helt spesielt å spille fotball og kamp igjen. Det var jaggu på tide, men det tok ikke mange minuttene før det pep litt i brøstet og sprengte litt i beina, sier Halvorsen.

Som godt kan like linken han og høyreback Wichne er i ferd med å bygge opp.

- Så til de grader. Han spiller meg flott gjennom og jeg kommer til innlegg som blir mål. Det var bra. Det har vært en fin link, så håper vi det kan fortsette.

- I dag kan jeg stå i at vi ikke vinner

Kampen mot Stabæk ledet Sarpsborg 08 2-0 til det var spilt 88 minutter. Da vartet gjestene opp med to på stripe på ett minutt og utlignet ledelsen til 2-2.

- Det var en klart godkjent innsats med to helt ulike lineups. Førsteomgangen er bedre, men ser vi til helheten skal vi vinne kampen, men akkurat dag kan jeg stå i at vi ikke gjør det. Vi slipper inn to unødvendige mål på slutten der, mener Stahre.

- Før pause er det bra intensitet, kompakthet, mens vi ikke er like direkte i spillet vårt etter pause. Det var litt vassere, fokusert og bedre før pause, uten at andreomgangen er kjempedårlig.

Annonse fra Eliteserien: