Stahre og Berntsen om serieoppsettet

Micke Stahre og Thomas Berntsen er først og fremst glad for å ha datoer og kamper å forholde seg til.

- Å ha et spilleprogram er godt. Vi har vært innstilit på det, men ikke fått det bekreftet. Spillerne er virkelig pålogget og kvaliteten er god. Vi gleder oss til seriestart om en måned, sier Stahre.

Endret kampoppsett fullstendig

Hovedtreneren er nå leder av en gruppe som går fra å i utgangspunktet skulle starte sesongen med tre bortekamper de første fire, til nå å spille hjemme i to av de tre første kampene.

- Det har blitt en stor endring på alt, men ja, det endrer ting. Nå har vi fått kampene og det skal vi håndtere. Om det er hjemme, borte, mot brunt eller rødt er det samme. Vi skal bare ut og kjøre på og være maksimalt forberedt, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:


Thomas Berntsen var forberedt på møter mot Vålerenga, Mjøndalen og Godset.

- Vi visste at det ble kortreiste kamper. Det er gode lag der det alltid er spesielle kamper mellom Sarpsborg og Vålerenga, ofte fartstyllt med Godset og tight mot Mjøndalen. Vi får se hvem som har taklet denne situasjonen best, sier han.

Gode økter

De siste dagene har Sarpsborg 08 kommet i gang for fullt med fellestreningene. Det er både Stahre og Berntsen fornøyd med.

- Vi var litt rustne sist uke og hadde ikke hatt fullkontakt eller full trening på lenge, men vi er fysisk gode, sier Stahre.

- Kvaliteten kan selvsagt alltid bli bedre, men troppen og kvaliten på gruppa er veldig bra, understreker Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: