Stahre om sesongstarten, statistikk og Sandefjord

Sarpsborg 08s hovedtrener Micke Stahre ser fram mot søndagens kamp.

Annonse:

- Det er selvsagt frustererende. Samtidig er ikke alt dårlig, men vi må se ting nyktert, men den brutale virkeligheten er null poeng etter fem kamper. Noe er positivt, vi må tro på oss selv, men samtidig ta noen grep som gjør at vi kan vinne, sier hovedtreneren om statistikkene som viser at Sarpsborg 08 er av lagene som skaper mest og slipper til færrest sjanser.

- Vi må sette sjansene

Foreløpig har det ikke gitt annet enn ettmålstap. Den trenden ønsker Stahre å bli kvitt raskest mulig. 

- Noe går på selvtillit, samtidig går noe på kvalitet - å sette sjansene. Akkurat nå skaper vi veldig mye nesten uten å score og slipper til lite, men slipper inn en del. Vi må skape mer og slippe til enda mer. Det finnes lag med mer poeng enn oss, som på statistikken skaper veldig lite og slipper til mye. Ennå har vi ikke spilt som et bunnlag - vi bare er det i øyeblikket, sier han.

Se hele intervjuet med Stahre her:


- Vi må jobbe med å utvikle spillet vårt. Samtidig må vi ikke glemme situasjonen. Vi må jobbe for å ta den første seieren, innta playoff og klatre videre. Slik må vi se det, sier Stahre.

Møttes rett før seriestart

Søndagens motstander Sandefjord har skrapt sammen fire poeng til nå. Sarpsborg 08 møtte SF rett før seriestart og er et lag Stahre føler man kjenner brukbart.

- Sandefjord har kontroll på oss, vi på dem. Kampplanmessig har det ikke vært noe problem til nå, men vi må få satt den ballen i mål! Vi skal tro på oss selv og være kritisk granskende. Vi må åpenbart gjøre noe annerledes for å vinne.

Annonse fra Eliteserien: