Stahre: - Vi ønsker å forbedre det aller meste

Micke Stahre håper å se en langt bedre utgave av Sarpsborg 08 mot Odd enn hva tilfellet var mot Lillestrøm.

- Vi ser etter å gjøre en bedre og mer solid prestasjon. Vi ønsker å forbedre det aller meste fra sist kamp. Det være seg taktiske relasjoner eller individuelle prestasjoner. Vi følte det var mye som manglet mot Lillestrøm, sier hovedtreneren dagen før oppkjøringens nest siste treningskamp.

Sarpsborg 08 spilte sist uke tre kamper på syv dager etter en drøy måned uten fellestreninger. Uten å ville legge skyld på Lillestrøm-prestasjonen, er ikke treneren i tvil om at det spilte inn sportslig.

- Jeg er helt overbevist over at det hadde stor påvirkning. Vi hadde ikke trent sammen på over en måned og hoppet rett inn i tre kamper mot gode lag. Vi valgte å spille tre i stedet for to kamper i den ukesperioden. Om det var rett eller galt gjenstår å se, sier Stahre som nå blikker fram mot Odd.

Annonse:
- Vi må raskt ta oss til neste nivå, uten at vi må stresse for mye dit. Alt tyder på at vi er på vei dit. Vi har hatt en veldig god treningsuke med fire-fem gode, harde treninger der vi har fått kvalitet og variasjon i det vi har gjort - den første skikkelige treningsuka på veldig lenge etter det åpnet igjen, utdyper han.

Søndagens kamp, som vises på Sarpsborg Arbeiderblads nettsider med kampstart klokka 15.00, spilles mot samme lag som venter i runde to av Eliteserien.

- Det er et litt spesielt at vi møter de såpass tidlig, men vi gleder oss til kampen. Odd er et sterkt lag og i det øvre sjiktet i Eliteserien historisk sett. Vi vet hvordan de spiller med sine styrker og svakheter. Odd er tydelige i mønsteret sitt og ligner på mange andre, norske lag. De kan minne litt om Vålerenga, avslutter Stahre.

Har du sett vårt første magasin? Lad opp til kampen her:

Annonse fra Eliteserien: