Steffen Lie Skålevik er klar for Sarpsborg 08

Steffen Lie Skålevik bytter ut rødt mot blått, vest mot øst. Fjorårets Brann-toppscorer skrev mandag under papirene som gjør han til Sarpsborg 08-spiller de neste fire årene.

Annonse:

- Dette er en spiller vi setter høyt. Vi har fulgt Steffen Lie Skålevik i flere år. Han er en spiss som jobber utrettelig, har god ork og nese for mål. Et vaskeekte arbeidsjern vi gleder oss voldsomt til å se i blått og hvitt, sier Thomas Berntsen.

Toppscorer i Brann

25-åringen (blir 26 31. januar) var toppscorer for Brann-laget som gikk til sommerferie i suveren serieledelse midtveis sist sesong. I Bergen noterte han seg i snitt for et målpoeng hvert 157. minutt i 2018. Det er tall som imponerer sportssjefen.

Se et knippe av Skåleviks scoringer i Brann og Start her:


- Vi har tro på at Steffen kommer til å bli en skikkelig tilvekst for oss. Vi snakker en dønn seriøs fotballspiller med flotte holdninger og målteft. Han har levert gode prestasjoner i Nest-Sotra og Brann. I tillegg gjorde han ti scoringer og én assist på 879 minutter i Start-drakt i 2017. Vi har forventninger til Steffen og tror han kommer til å passe ypperlig i et tospann på topp, sier Berntsen.

FRA RØDT TIL BLÅTT: Skålevik er klar! (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)
FRA RØDT TIL BLÅTT: Skålevik er klar! (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)

Fireårskontrakt

Steffen Lie Skålevik er kjøpt ut fra kontrakten sin i Brann. Han flytter nå østover med en fireårskontrakt i bagasjen hos sin nye arbeidsgiver.

- Med Lars-Jørgen Salvesen og nå Steffen inn i tillegg til alternativene vi allerede har, føler vi at vi begynner å se konturene av noe veldig spennende offensivt. Dette er typer som passer vår filosofi og spillestil som hånd i hanske. Vi gleder oss, sier sportssjefen.

Steffen Lie Skålevik har sin første treningsøkt med nye lagkamerater mandag formiddag.

Annonse fra Eliteserien: