Stian ble med i Målklubben og ble samarbeidspartner samme dag

Den unge gründeren Stian Høydahl driver billigmarkedet.no. Foran 2021-sesongen har sarpingen inngått et samarbeid med Sarpsborg 08, i tillegg til at han er blitt med i Målklubben. - Jeg håper det blir scoringsbonanza på stadion, smiler han.

Annonse:

Høydahl har drevet nettbutikken billigmarkedet.no siden 2016. Han har bygget opp bedriften stein og for stein og sender nå daglig pakker til hele landet. I tillegg flyttet han i vinter inn i eget butikklokale på Ise og håper nå at sarpingene vil ta turen innom. I mens coronaen herjer kan du bestille på nett og få varene på døra innen kort tid eller hente bestillinger på Ise etter avtale.

Stolt

- Det er veldig gøy å bli samarbeidspartner med Sarpsborg 08. Klubben er noe innbyggerne i Sarpsborg er stolte av, og det er ikke til å legge skjul på at jeg også er stolt av å være med på laget, sier han.

Meld deg inn i Målklubben her!

 

Høydahl kan fortelle at Billigmarkedet.no legger vekt på å ha noe for alle, og noe til alle anledninger.

- Produktene vi selger er spesialutvalgt for å treffe varierte interesser. Mange av produktene visste du kanskje ikke at finnes, mens andre ting er hverdagsprodukter du stadig bruker, men til rimeligere priser enn ellers på markedet, forklarer han.

Målklubben kan alle bli med i

I tillegg til at Høydahl har blitt samarbeidspartner med Sarpsborg 08, har han også blitt med på noe annet han syns er veldig moro.

- Jeg er med i målklubben, og der kan jo alle andre være med også. Det som er så fint med målklubben er at man betaler det man har råd til, og man blir jo på en måte samarbeidspartner med klubben på den måten også. Jeg er i hvert fall ikke i tvil, jeg håper det blir scoringsbonanza på stadion i år, sier Høydahl.

Slik fungerer målklubben

Som privatperson eller bedrift velger du den summen du ønsker å støtte Sarpsborg 08 pr. scorede mål i Eliteserien i 2021. Jo mer du legger i potten, jo større er vinnersannsynligheten.

Gjennom sesongen trekker vi vinnere hver runde. Sesongpremiene trekkes etter siste serierunde, mens vi hver runde trekker ut både drakt og gavekort blant alle deltakere.

Sesongpremier privatpersoner:

  • Reise for to med a-laget til neste treningsleir, inkludert fly og tre overnattinger på hotell
  • To sesongkort for 2022-sesongen
  • VIP-kveld for fire personer i 2022-sesongen inkludert billett og mat. Dere hentes i 08-taxi.

Sesongpremier bedrifter:

  • Foredragskveld med Mikael Stahre og Thomas Berntsen for inntil 10 personer inkludert mat og drikke.
  • Sarpsborg 08-kamp i egen losje for inntil 20 personer inkludert mat og drikke.
  • Helsides annonsering i SA

Rundepremier:

  • Sarpsborg 08-drakt
  • Gavekort på 200,- kroner i 08-shoppen

Dette er satsene for privatpersoner:
10 kroner, 25 kroner, 50 kroner, 100 kroner, 200 kroner

Dette er satsene for bedrifter:
50 kroner, 100 kroner, 200 kroner, 300 kroner, 500 kroner, 1000 kroner

Annonse fra Eliteserien: