Stig kjøpte sesongkort - vant drømmekveld med trenerteamet

Stig Gausdal fornyet sesongkort. Mandag fikk han telefon om premie og tirsdag var han og tre kompiser klare for middag med trenerteamet til Sarpsborg 08.

- Det har vært utrolig hyggelig. Akkurat som jeg hadde håpet på og forventa. De var veldig hyggelige hele trioen. Jocke har kommet med noen ordentlige gullkort, så har det vært mange alright tankesett fra både Billborn og Edlund, sier vinneren.

Premien var en middag med trenerteamet for fire personer. Det var også en premie Jocke Björklund satte stor pris på å ta del i.

- Det er alltid koselig å sette seg ned med supporterne over en middag. Man blir takknemlig for at de er her for oss. Det har vært en fantastisk hyggelig kveld med mange fine historier. Der er dette som er en av de største årsakene til at Sarpsborg 08 har kunnet være på toppnivå så lenge. Supporterne er klubben. Vi er forvaltere for en stund, men supportere er man for livet, sier Björklund.

Gausdal er på sin side helklar for en ny sesong på Stadion.

- Sarpsborg 08 er viktig på veldig mange måter. Det er en sosial greie, jeg er veldig glad i fotball og er veldig blå. Det er som vi har sagt hele gjengen: Vi gleder oss allerede. Masse! Jeg tror vi kommer til å havne enda noen plasser høyere opp. 

Se innsalget fra Egon her:

Annonse fra Eliteserien: