Støtt Sarpsborg 08 – få ditt navn i hjertet av klubblokalene

Nå kan du støtte Sarpsborg 08 gjennom koronapandemien og samtidig få navnet ditt i hjertet av klubblokalet på Stadion. Les mer om aksjonen her og bli en vaskeekte Sarpsborg 08-ambassadør.

Vi lanserer «Vi elsker Sarpsborg 08»-veggen. Bli med og sett ditt avtrykk i klubblokalet vårt. Med en supportervegg skal vi sette et symbol på hvordan vi takler tøffe perioder i Sarpsborg.

En plass på «Vi elsker Sarpsborg 08»-veggen koster 500 kroner for privatpersoner og 5000 kroner for bedrifter. 

For å få navnet ditt på glassplata og et eget 08-gullkort, har du følgende alternativer:

  • Vipps 500,- kroner til Vipps-nummer 505130. Velg Sarpsborg 08-veggen. Legg gjerne ved navnet du vil ha på veggen i meldingsfeltet.
  • Velg din vare via denne linken - privat (500,-) eller bedrift (5000,-)

Hør daglig leder Espen Engebretsen fortelle om aksjonen her:
I en krevende periode kjenner vi på en forståelse, varme og raushet fra trofaste samarbeidspartnere og supportere. Mange er glad i Sarpsborg 08. Hjemmekampen og Bykampen før seriestart bidro med 800.000 kroner. Nå vil vi engasjere igjen.

GULLKORT: Alle som bidrar med 500,- kroner får sitt eget navn på veggen og et gullkort.
GULLKORT: Alle som bidrar med 500,- kroner får sitt eget navn på veggen og et gullkort.

Med «Vi elsker Sarpsborg 08»-veggen skal vi lage en stor glassplate – wall of support – i hjertet av klubblokalet vårt. Et symbol på hvordan vi takler tøffe perioder som dette i Sarpsborg.

Alle som bidrar får navnet sitt på veggen. Vi hedrer alle bidragsyter med et eget «gullkort» som et synlig bevis på at du bidro ekstra i koronaperioden. Gullkortene blir personlig med trykt navn.

Vi vil få fellesskapsfølelsen fram på nytt – å få de med en blå i magen til igjen å strekke på ryggraden. Det handler om å støtte sin egen by, som det så fint heter i sangen til Lars-Ingar Bragvin Andreassen.

Vipps-nummer 505130

Bruk denne linken eller Vipps-nummer 505130 hvis du ønsker å få ditt navn på veggen. Husk å legge ved navnet som skal på veggen i medlingsfeltet.

Ved å overføre ditt bidrag, godtar du også å få navnet ditt på veggen. Kort vil utleveres når aksjonen er ferdig og veggen ferdigstilles.

Takk for støtten!

Annonse fra Eliteserien: