Strålende mot Häcken

Sarpsborg 08 sprudlet i store perioder da Häcken ble slått 2-0 på Stadion.

10 minutter ut i kampen kom oppgjørets første scoring - og det var atpåtil en lekkerbisken. Mohamed Ofkir ufordret ute til venstre, tredde fri Lindseth som på sin side klicket fri Strand Larsen. Alene med keeper var spissen iskald og chippet inn 1-0.

De første 20 minuttene på Stadion var morsomme. Et velspillende BK Häcken spilte seg fram til to-tre gode muligheter, men Mitov Nilsson i sarpeburet holdt det rent. Også Sarpsborg 08 produserte - som da Ismael Coulibaly fyrte av fra 18 meter, men keeper reddet godt.

Få minutter senere var Magnar Ødegård svært nære å doble ledelsen for hjemmelaget. Skjebringen kom først på en corner. Avslutningen var god, men keeper klarte å få en finger på ballen, slå den i undersiden av tverrligger og ut.

Sarpsborg 08 var inne i en meget god timinuttersperiode her. Mohamed Ofkir briljerte periodevis på sin kantposisjon. Med fart og teknikk skapte han ofte ubelanse for Häckens høyreside. De blåhvite kom seg fram til et par muligheter, dog uten uttelling.

1-0 sto seg til pause - en god omgang av Sarpsborg 08.

Strålende prestasjon før 2-0

Starten på andreomgangen var åpen. Sarpsborg fikk flere overgangsmuligheter, dog uten å skape det helt store.

Helt til det var spilt 74 minutter. Da mottok Jørgen Strand Larsen ballen på egen halvdel. Én mot én parkerte han sin oppasser, før han alene med keeper scoret sikkert. En strålende prestasjon.