Strand Larsen-dobbel sendte Norge til EM

Jørgen Strand Larsen scoret to og la opp til det siste av Norges mål da G19-landslaget slo Kroatia og gikk til EM.

Den unge haldenseren var svært sentral i Norges 3-2-seier over Kroatia. Også Sebastian Jarl var involvert da han spilte fra start både i dag og i 1-0-seieren mot Tyskland sist kamp.

1-0-scoringen kom rett før pause da Strand Larsen kriget seg fri i boks. 2-0 ble satt inn via en motspiller i det 50. minutt, mens 3-0 ble stanget i nettet ti minutter senere i kampen som til slutt endte 3-2.

Torsdag er Strand Larsen og Jarl tilbake på treningsfeltet når Sarpsborg 08 forbereder seg til serieåpning mot Molde.

Det er tirsdag ettermiddag solgt godt over 4.500 billetter til oppgjøret. Møt opp, støtt Strand Larsen, Jarl og resten av laget i kampen om en god eliteseriestart mot forhåndstippede gullfavoritt Molde.

Billetter kjøper du på YX 7-Eleven på Kurland eller via denne linken.