Sulayman Bojang blir Sarpsborg 08-spiller

Skeid-talentet Sulayman Bojang har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Jeg er en rask, offensiv, god back med bra tempo og fint tilslag på ballen. Jeg håper å få vist meg fram i Sarpsborg, sier 20-åringen.


Onsdag gjennomførte Bojang de fysiske og medisinske testene med klubben i tillegg til å bli enig med Sarpsborg 08 om sine personlige betingelser.

Lynhurtig

Høyrebacken slutter seg i utgangspunktet til Sarpsborg 08 først etter sesongen.

08-KLAR: Sully Bojang gleder seg til å ta fatt på 08-karrièren.
08-KLAR: Sully Bojang gleder seg til å ta fatt på 08-karrièren.

- I Sulayman får vi inn en lynhurtig spiller som først og fremst spiller back, men som også kan benyttes høyere i banen, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Berntsen har selv sett Sinsen-gutten i aksjon flere ganger denne sesongen.

- Signeringen kommer som en følge av speidernettverket vårt i 2. divisjon. Vi har tro på å lage en skikkelig god fotballspiller ut av Bojang. Han har ekstremferdigheter, sier Berntsen.

Flere klubber involvert

Det har vært en aldri så liten drakamp om signaturen til 20-åringen.

- Det har vært interesse fra flere klubber, men jeg føler Sarpsborg er det riktige for meg. Jeg håper å utvikle meg fint her, sier Bojang.

- Det har vært flere klubber involvert her, ja. «Sully» satt på utgående kontrakt med Skeid. Han blir i i utgangspunktet i Skeid ut sesongen, men er å regne som Sarpsborg 08-spiller fra 2019-sesongen. Vi er veldig glad han valgte oss, sier sportssjef Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: