Syvmålsseier i Fredrikstad

Moubarack Compaoré og Amadou Camara var blant spillerne som fikk vist seg fram i 7-0-seieren mot Østsiden.

Cupkampen i Fredrikstad startet som en førsterundekamp ofte gjør - litt mer tight enn forventet. I det 14. minutt skulle kampens første scoring komme. Mikkel Maigaard sendte sarpingene opp i ledelsen. Øssia yppet seg og skapte et par gode muligheter etter dette, men fra 30 minutter og ut kampen, handlet alt om de for kvelden grønkledde.

Scoringer av Tobias Heintz og Mikkel Maigaard sørget for 0-3 ved pause.

Bunnsolid 2. omgang

Der mange lag gjerne skrur av bryteren i en slik type kamp, høynet Sarpsborg 08 tempoet etter sidebytte.

Det tok ikke mange minuttene før Steffen Lie Skålevik vakkert skallet et godt Soltvedt-innlegg i nettet. I det 59. minutt var Fardal Opseth sikkertheten selv alene med keeper da han satte inn 0-5.

2 x Camara

De siste 30 minuttene, fikk Moubarack Compaoré og Amadou Camara sine offisielle Sarpsborg 08-debuter, og de to afrikanerne fikk showet litt for de frammøtte sarpingene.

Se intervjuer etter kampen her:

Compaoré utfordret mye og skapte muligheter fra sin kantposisjon, mens Camara sto får målene. 6-0-scoringen var en lekker avslutning i lengste, mens han på 7-0-målet var fint frampå en retur.

Samme Camara kom seg også til to fine muligheter til, men måtte ta til takke med sine to nettsusere.

7-0 ble også sluttresultatet og Sarpsborg 08 er med det komfortabelt videre i NM.