Tap i fredagens andre kamp

Sarpsborg 08 fikk det tøft mot et godt Ull/Kisa-lag i fredagens andre treningskamp på Stadion.

Annonse:

Sarpsborg 08 leverte et godt åpningskvarter og skapte tre fine sjanser - en ved Steffen Lie Skålevik og to ved Alexander Ruud Tveter.

Gode Kisa-sjanser

Dessverre handlet det meste om Ull/Kisa etter dette. Jessheim-laget radet opp flere gode muligheter før sidebytte, anført av solide Aas sentralt, gode sidebacker og en jagende Nesset på topp. Sistenvte og Kisa kom før pause til flere gode muligheter, men ble stoppet av en kombinasjon av Alexander Vasyutin-redinger, et stolpetreff og et par svake avslutninger.

Det var derfor ikke ufortjent at nevnte Nesset fikk sende gjestene opp i føringen etter 52 minutter.

Doblet ti minutter før slutt

0-1 skulle bli til 0-2 med rundt ti minutter igjen å spille. Sander Forø avsluttet et flott Kisa-angrep da han nikket et flott innlegg i mål.

Sarpsborg 08s største sjanse etter pause kom da Joachim Thomassen hamret ballen i tverrliggeren fra distanse.

Vi takker Ull/Kisa for kampen og ønsker de lykke til i OBOS-ligaen 2019.