Tap mot Glimt i LSK-hallen

De regjerende seriemesterne vant 2-0.

Bodø/Glimt, som sist kommer fra to solide prestasjoner mot Ajax i Europa Conference League, startet kampen i LSK-hallen friskest. Nordlendingene kom seg tidlig til et par gode muligheter, uten at det ble nettsus. Ved den ene anledningen sto Magnar Ødegård på strek og avverget.

Etter syv-åtte gode Glimt-minutter, spilte Sarpsborg 08 seg godt inn i oppgjøret og tok over mye av banespillet. Sarpingene spilte seg også fram til et par halvsjanser.

I en periode det var jevnspilt i LSK-hallen, skulle likevel den regjerende seriemesteren ta ledelsen. En corner ble headet ut, men i neste bølge fikk Brede Moe løpt seg fri på bakre stolpe og heade inn 1-0 etter 23 spilte minutter.

Aimar Sher leverte en strålende førsteomgang på Sarpsborg 08s midtbane og var sterkt involvert da Sondre Ørjasæter kom til en stor mulighet etter drøyt 25 minutter. Først dro han seg fri sentralt og vridde spillet over mot den kvikke kantspilleren som avsluttet like utenfor fra spissen av 16-meteren. Junior og Tibbling hadde også fine skuddmuligheter, mens Franklin Tebo headet like over etter en god Tibbling-corner.

Omgangen ebbet ut med 1-0-ledelse til Bodø/Glimt.

Sarpsborg 08 gjorde to bytter halvveis. Zekhnini og Sandberg erstattet hver sin kant. De var begge to med da de blåhvite startet andreomgangen fint.

Glimt viste på sin side også mye fint i dagens kamp, som da Daniel Bassi fra spissen av 16-meteren satte ballen i stolpen. Returen ble satt i mål, men ble annullert for offside. Like etter fikk Sarpsborg 08 en fin overgang. Sandberg tredde fri Zekhnini som dessverre avsluttet over.

Etter knappe kvarteret av andreomgang doblet Glimt ledelsen. Ulrik Saltnes avsluttet via bakken og i en bue over Anders Kristiansen i lengste.

Bodø/Glimt tok mer kontroll over kampen etter 2-0-scoringen. Sarpsborg 08 hadde kortere perioder med ball og angrepsspill, men ikke nok til å sette gultrøyene under skikkelig press.

Glimt kontrollerte de siste minuttene og vant kampen 2-0.