Tap mot LSK på Stadion

Sarpsborg 08 tapte søndagens treningskamp mot Lillestrøm.

Årets tredje treningskamp var et faktum da Lillestrøm kom på besøk til Sarpsborg søndag. Oppgjøret startet jevnspilt, noe som i og for seg beskrev hele den første omgangen.

Fra de første 45 minuttene ble det produsert et par sjanser til hvert av lagene. Først var vertene frampå etter et godt angrep til høyre. Rashad fikk sjansen, men rotet ballen over dødlinja. Ikke mange minuttene etterpå var LSKs Kairinen frampå, men skuddforsøket fra 10-12 meter gikk over.

Annonse:
Mohamed Ofkir var nestemann ut på sjansestatistikken. Wichne kom til innlegg etter en god enkeltmannsprestasjon. Ofkirs påfølgende skudd ble blokkert, men angrepet var vakkert.

26 minutter ut i kampen kom omgangens største mulighet. Thomas Lehne Olsen og LSK kontret fint. Gustafsson ble spilt fri, men alene med Anders Kristiansen gikk sistnevnte seirende ut av duellen.

Rett før pause presset Sarpsborg seg fram til en god mulighet. LSK-keeper Craninx' klareringsforsøk gikk rett i Rashad Muhammed. Ballen spratt så i bakken, rett over tverrligger og landet oppå nettaket.

Andreomgangen var ikke mange minuttene gammel før vi skulle få kampens første scoring. Et innlegg fra Lars Ranger ble stanget i nettet av Thomas Lehne Olsen fra fire-fem meter.

Lillestrøm var nære å doble ledelsen ved samme mann få minutter etter. Kontringen og den påfølgende avslutningen endte i stolpen og ut.

Sarpsborg 08 slet med å skape det helt store etter pause. Skålevik kom til en brukbar sjanse da han headet godt etter et Salétros-innlegg, men keeper reddet.

I det 84. minutt skulle også 0-1 bli til 0-2. Etter en innøvd frisparksvariant kom Edh til skudd fra skrått hold. Ballen snek seg inn ved korthjørnet.

Joachim Soltvedt fikk mulighet på et frispark rett før slutt. Forsøket var det nærmeste Sarpsborg kom etter pause, men det ble med forsøket. LSK vant kampen 2-0.