Tidligere Brann-profil til Sarpsborg 08

Med fart og teknikk begeistret han ofte bergenspublikummet. Nå håper Kristoffer Larsen å spre glede på Sarpsborg stadion.

- Jeg håper jo å være en gøyal kantspiller som kan bidra litt offensivt. Det er der jeg liker meg best, men jeg vet jo at det kreves en del defensivt her og. Det er jeg klar for, sier kantspilleren.

- Jeg håper jo å bidra med noen assist og mål, utdyper han.

Toårskontrakt

Den 26 år gamle kantspilleren har signert en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Saken fortsetter etter videoen:


- I Kristoffer får vi en kantspiller med masse teknikk og fart. En klassisk publikumsfavoritt vi håper å få det beste ut av, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Annonse:
Bergeneseren kommer senest fra danske Lyngby der han var med å ta bronse sist sesong. I Norge har han gjort 30 målpoeng på 108 Brann-kamper og 12 målpoeng på 14 kamper for Hønefoss.

En produktiv spiller

- Kristoffer er en produktiv spiller. Sammen skal vi gjøre han enda bedre også defensivt. Med det sagt, skal han få lov til å være seg selv på banen. Han er kreativ og skapende. Jeg tror han vil utfylle kantsettingen med Tobias Heintz, Ole Jørgen Halvorsen, Kristoffer Normann Hansen og Rashad Muhammed veldig godt, sier Berntsen.

- Sarpsborg viser at de får til mange spillere. Det er også derfor jeg er her. Jeg tror det er gode muligheter for en ny, flott sesong, sier han.

Annonse fra Eliteserien: