Tilbake fra Milan: - Jeg vil bidra!

Jørgen Strand Larsen fikk sine første minutter etter Milan-oppholdet mot Rijeka.

Annonse:

- Det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Å komme inn til et fullsatt Sarpsborg stadion var stort. Jeg vil vise trenerteamet og resten av Sarpsborg hva jeg er god for. Jeg vil bidra til bedre plasseringer og flere seirer, sier den unge angriperen.

Jørgen Strand Larsen har siden han kom til klubben dunket inn scoringer på alle nivåer, det være seg gutte-, junior-, rekrutt- eller a-lagsnivå. Vinteren 2017 var nettet han blant annet mot CSKA Moskva i Spania. Få måneder senere ble et opphold i AC Milan spikret. Under ledelse av blant annet Gennaro Gattuso har han erfart mye.

Saken fortsetter etter videoen:


- Det er en erfaring for livet, men jeg er glad for å være tilbake. Jeg vil vise hva jeg er god for og at jeg har utviklet meg. Jeg har lært ekstremt mye, sier haldenseren.

Møter Lillestrøm på søndag

Innhoppet mot Rijeka ga naturligvis mersmak. Nå håper 18-åringen flere sjanser vil by seg. Kanskje allerede mot Lillestrøm førstkommende søndag.

- Lillestrøm er alltid tøffe å møte. Gode defensivt og et lag med gode kvaliteter. Det skal bli tøft, men får vi fylt opp igjen er det gode muligheter igjen. Stemningen mot Rijeka og St. Gallen var helt enorm. Jeg kommer aldri til å glemme den, sier han.

Annonse fra Eliteserien: