Tobias Heintz er klar for Sarpsborg 08

Kantspilleren har skrevet under en utlånsavtale ut sesongen 2020.

- Det er deilig å se alle sammen igjen. Jeg føler det nesten er som om jeg ikke har vært vekk. Det er den samme Sarpsborg-varmen her, sier Heintz etter å ha skrevet under avtalen med Sarpsborg 08.

Ønsket seg sterkt til Sarpsborg

Kantspilleren ble for halvannet år siden solgt til Kasimpasa. Etter en frisk start i Tyrkia, har det de siste månedene vært tyngre for mossingen. Nå er han glad for å være tilbake i blått og hvitt.

- Jeg ga klar beskjed til klubben at jeg ville bort, samme om det var permanent eller lån. Jeg trengte å spille fotball, så det var fint at det løste seg, sier Heintz, som fremdeles har to år igjen av avtalen med Kasimpasa.

Saken fortsetter etter videointervjuet:


Sportssjef Thomas Berntsen er også fornøyd med å ha sikret seg Heintz ut sesongen.

- Tobias blir en forsterkning for oss. Vi ser det er en spiller som har utviklet seg fra tidspunktet han dro. Med fotballen spiller nå, passer han om mulig enda bedre inn i tillegg. Vi håper dette blir en flott høst sammen.

Har tatt flere steg i Tyrki

Når det gjelder Heintz, er kantspilleren selv trygg på at han har tatt steg i Tyrkia.

- Du vil se den samme frekkheten og arrogansen på banen, men det kommer en helt med helt annen erfaring. Jeg har erfart mye på det halvannet året. Det tror jeg du ser både på og utenfor banen. 

Fra Norge ble byttet ut med Istanbul og spill for Kasimpasa, har Heintz fulgt hva som har skjedd hjemme i Sarpsborg 08 tett. Han liker godt den nye formen for fotball Sarpsborg 08 spiller.

- Jeg har fulgt med hele veien. Jeg skal ikke legge skjul på at det er en formasjon som passer meg helt glimrende. Det er mye offensivt du kan bidra med. Sarpsborg har spilt mye god fotball i år. Resultatene har uteblitt litt, men det kommer, sier han.

Tobias Heintz er spilleklar for Sarpsborg 08 til Aalesund-kampen etter landslagsoppholdet.

Annonse fra Eliteserien: