Trakk St. Gallen: - Drømmetrekning for supporterne våre

Med direktefly til Zürich hver eneste dag, vil en eventuell 2. runde i Europa League gjøre reiseveien for Sarpsborg 08-supportere meget bekvem.

Annonse:

- IBV Vestmannaeyjar er fullt mulig. Vi har kontroll på dem og de kjenner nok også godt, men vi skal være favoritter der, sier daglig leder Espen Engebretsen.

Skulle sarpingene ta seg forbi IBV og idylliske Hásteinsvöllur i 1. runde, vil sveitsiske St. Gallen være motstander i runde 2. Laget ble nummer fem i den sveitsiske eliteserien denne sesongen, men først og fremst vil en eventuell tur by på fantastiske reisemuligheter for 08-supporterne.

Fantastisk land, gode reisemuligheter

- Sveits er et fantastisk land. Det kan bli en fantastisk tur og opplevelse for sponsorer, supportere, spillere og alle som er glad i Sarpsborg 08. De er nok favoritter mot oss, men ikke større favoritter enn at vi kan skape litt e-cup-historie i vårt første år, sier Engebretsen.

- Du flyr til Zürich. Derfra er det én time til St. Gallen. Det er fantastisk flott der, med et nytt, flott Stadion. Vi skal være med å prege de første rundene i Europa League, sier han offensivt.


Annonse fra Eliteserien: