Trio forlenger med Sarpsborg 08

Magnar Ødegård, Steffen Lie Skålevik og Joachim Soltvedt har alle signert nye kontrakter med Sarpsborg 08.

- Dette er viktige signeringer for oss. Vi får med oss spillere som forstår kulturen, spiller jevnlig og bidrar sterkt på hver sin måte. Alle har et brennende ønske om å bli enda bedre og gjøre det godt med Sarpsborg 08, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Magnar Ødegård har signert en kontrakt ut 2025.

- Det er veldig deilig. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg veldig til framtida. Jeg syns vi har en fin spillertropp og er glad de to bergenserne ble med. Det er viktig for klubben også med tanke på kontinuitet. For egen del håper jeg å ta steg videre, bli bedre og utvikle meg. Det samme gjelder klubben og laget. Jeg syns vi har noe bra på gang. Vi har en tung periode bak oss, men vi skal lære og jobbe videre, sier Skjeberg-mannen.

Skålevik og Soltvedt ut 2024

Steffen Lie Skålevik og Joachim Soltvedts nye kontrakter strekker seg ut 2024.

- Jeg hadde ikke trodd det her for syv måneder siden da vi begynte opp igjen. Etter to utlån trodde jeg ikke det var så mye mer for meg her, men jeg er veldig fornøyd med trenerteamet og merker de har tro på meg. Jeg føler jeg har hatt en viktig rolle for dem, selvom jeg ikke nødvendigvis er den som spiller mest. Jeg ble veldig glad da jeg hørte at Sarpsborg 08 ønsket meg videre, sier Steffen Lie Skålevik.

- Stefan og Jocke har kommet inn med en fin spillestil som passer meg fint. Jeg har lyst til å være med i den videre utviklingen av den. Jeg håper det blir en bra slutt på sesongen og to nye, fine år i Sarpsborg, sier Joachim Soltvedt.

Se intervju med sportssjefen og de tre spillerne her:

Annonse fra Eliteserien: