Uavgjort i Fredrikstad

Sarpsborg 08 ledet to ganger, men det endte uavgjort til slutt på Fredrikstad Stadion.

Annonse:

Alt lå til rette for et feiende flott derby denne lørdagen, og det tok ikke lang tid før det smalt på Fredrikstad Stadion.

Det var kaptein Jo Inge Berget som sendte Sarpsborg-fansen til himmels. Allerede etter seks minutter satt nemlig ballen i nettet bak FFK-keeperen på bakerste stolpe, etter et fantastisk innlegg av Niklas Sandberg.

Utover kampen var også vertene farlige fremover. Etter 20 minutter fikk Sørløkk en stor mulighet, men Marko Ilic reddet mesterlig.

Resten av omgangen bølget frem og tilbake, og var svært tett og jevn.

Da det nærmet seg halvveis måtte Jo Inge Berget av banen med en liten kjenning, Aimar Sher kom inn for kapteinen. Dermed sto det også 0-1 til pause.

Utlignet etter hvilen

Sarpsborg 08 startet den andre omgangen svært friskt og vant flere cornere på rappen rett ut av garderoben, uten at det ga resultat. I stedet smalt det på den andre siden.

FFK-stopperen Sigurd Kvile som satte nemlig inn 1-1-scoringen fem minutter etter pause, med et skudd som gikk i nettet inn via både Ilic i tverrligger. Dermed var lagene like langt.

Tebo tok ansvar

Etter scoringen var kampen fortsatt tett og jevn. Rundt 70 minutter ut i omgangen kom FFK til et svært farlig innlegg, men Tebo banket ballen unna på streken med en stor klarering.

Noen minutter senere tok Tebo ansvar igjen. Stefan Johansen hadde kommet inn på banen og slo en perfekt corner til stopperen, som sendte sarpingene tilbake opp i føringen med en komet av en heading.

Nok en utligning på overtid

Mot slutten av kampen ble det lagt til hele syv minutter tilleggstid, det utnyttet Fredrikstad som måtte fremover. To minutter ut i overtiden fikk de også belønning for strevet, da Kjeldsrud Johansen kranglet inn 2-2-scoringen etter flere tøffe dueller inne i 08-boksen.

Dermed endte kampen 2-2 i Fredrikstad.