Uavgjort i jevnspilt batalje på Stadion

5506 tilskuere fikk se Sarpsborg 08 og Rosenborg dele poengene på Stadion.

Sarpsborg 08 gikk ut i hundre foran et feststemt Stadion-publikum og bet seg tidlig fast på Rosenborgs banehalvdel. Innledningsvis ble det med innlegg, cornere og et par skuddforsøk, dog uten at det helt store ble produsert.

Kampens første målsjanse kom i det 38. minutt. Den var til gjengjeld stor. Rashad Muhammed dro seg fri til høyre og spilte ut til Molins. Svensken hadde god tid, trolig bedre enn halv selv trodde og avsluttet raskt fra 13-14 meter. Treffet var ikke godt og keeper reddet enkelt.

Heintz med overtidsscoring

Da det hele så ut til å ebbe ut til 0-0 ved pause, skulle Tobias Heintz sende Stadion-publikummet til himmels. Anton Salétros ble satt opp utenfor 16-meteren av Joachim Soltvedt. Svensken ble taklet av Carlo Holse, men ballen havnet da opp hos Tobias Heintz som alene med keeper bredsidet inn 1-0.

Utligning etter pause

Der Sarpsborg 08 holdt i taktpinnen før pause, var det et mer offensivt Rosenborg som entret Stadion etter sidebytte.

Gjestene hadde trykket, uten at de helt store sjansene ble skapt - før i det 63. minutt.

Rosenborg utnyttet en feilpasning i Sarpsborg 08s bakre rekker og fikk til slutt spilt Vecchia fri til venstre. Skuddet fra skrått hold gikk via fingertuppene på Kristiansen og i mål.

Carlo Holse var nære 1-2 med et tverrliggerskudd i det 83. minutt, mens Kristian Fardal Opseth tvang fram en god redning fra Hansen på overtid.

Det ble også det siste som skjedde i en jevn 1-1-kamp på Stadion.