Uavgjort mot KFUM

Sarpsborg 08 spilte 1-1 mot KFUM.

Det var KFUM som best ut fra start på Stadion. Før fem minutter var spilt hadde gjestene skapt to sjanser, der den ene var helt enorm. David Tavakoli snappet ballen fra Aslak Falch, men den påfølgende avslutningen på åpent mål gikk utenfor.

Sarpsborg 08 kom mer og mer med etter dette. I det 10. minutt kom vertenes første sjanse da Jørgen Strand Larsen klinket til fra skrått hold. Avslutningen var god - det samme var redningen fra Kåffas keeper som slo til corner.

Halvtimen ut i kampen smalt det i stolpen bak Falch. KFUM spilte seg vakkert fram på offensiv tredjedel før det til slutt ble avsluttet i metallet. Sjansen kom i en god periode for gjestene.

0-0 stod seg til pause.

Kampen var langt fra den beste til nå i oppkjøringen for Sarpsborg 08s del. Det var uansett Jørgen Strand Larsen som skulle sende de blåhvite opp i ledelsen. Jonathan Lindseth vant ballen høyt i banen og tredde fri Strand Larsen til høyre som chippet ballen i mål til 1-0.

Saken fortsetter etter bildeserien:

KFUM Oslo skulle få sin fortjente utligning etter 65 minutter. Dog av det bisarre slaget. En klarering fra Elyounoussi gikk rett i hodet på Utvik og i eget mål.

Resten av kampen var ikke mye å skrive hjem om. Begge lag spilte seg fram til et par brukbare muligheter, men uten at det ga scoring. Det endte 1-1 på Stadion.