Uavgjort mot Kjelsås på stadion

Sarpsborg 08 og Kjelsås spilte 1-1 på Sarpsborg Stadion, hvor Daniel Job viste seg frem foran nesten 400 tilskuere.

Det lå til rette for en god kamp mellom Sarpsborg 08 og Kjelsås i sola på Sarpsborg Stadion, og sarpingene tok tidlig tak i kula. Åpningsminuttene ble preget av mye balltrilling på midten for vertene.

Et seigt første kvarter ble kronet med kampens første mulighet for hjemmelaget, da Henrik Meister headet like over mål på en godt slått corner fra dagens kaptein, Niklas Sandberg.

Resten av omgangen skjedde det svært lite i begge ender av banen. En del unøyaktigheter på siste tredjedel sørget for at begge lags målvakter stort sett var arbeidsløse.

Gjestene scoret rett før pause

Rett før pause scoret gjestene kampens først mål litt ut av det blå, på en overgang hvor sarpingene var i ubalanse. Dermed sto det 0-1 etter de første 45.

I pausen gjorde Sarpsborg 08 fire bytter. Inn kom Berget (K), Hiim, Ørjasæter og prøvespiller Daniel Job. Ut gikk Meister, Sandberg, Zekhnini og Reinhardsen.

Etter hvilen fortsatte tendensene fra den første omgangen. Jo Inge Berget fikk nesten en gratismulighet tidlig i omgangen, da Kjelsås-keeperen mistet ballen i farlig område, men fanget til slutt opp egen retur.

Halvveis ut i omgangen fikk innbytter Junior en mulighet fra spiss vinkel etter et flott gjennomspill av Daniel Job, men skuddet ble reddet ut til corner.

Job viste seg frem

I det 74. minutt fikk også sarpingene hull på byllen, og det var prøvespilleren Daniel Job som viste seg frem på best mulig vis. Simon Tibbling slo en perfekt pasning i bakrom mot Job, som tok ned ballen og passerte keeper før han satte den i åpen mål. Dermed sto det 1-1.

Mot slutten av kampen var det sarpingene som presset på. Nærmest var det Jo Inge Berget som kom på et innlegg fra venstre side, men spydspissen rakk så vidt ikke frem i tide.

Dermed ender kampen 1-1.