Uavgjort mot Odd

Seiersrekken stoppet på 4. Det endte 1-1 på Sarpsborg Stadion.

Annonse:

Sjansefattig før hvilen

Det var i grunnen kun èn målsjanse i første omgang. Eirik Wichnes volleyforsøk gikk et par meter utenfor stolpen. Også Lindseth, Thomassen og Maigaard hadde avslutninger på utsiden, og Konè fyrte av et skudd på mål, men uten å true keeper nevneverdig. 

De blåhvite hadde samtidig god kontroll på det lille Odd hadde å komme med. Dermed var det absolutt ingenting å si på at det var målløst til pause. 

To scoringer og to straffesituasjoner

Andre omgang var noe mer begivenhetsrik. For å starte med det første og viktigste: Sarpsborg 08 tok ledelsen drøyt midtveis i omgangen. Konè fikk et oppspill, og la fint igjen til Salètros, som curlet ballen høyt opp i det lengste hjørnet fra fjorten meter. 

Odd skulle imidlertid få en utligning. En innbytter - sytten år gamle Syver Aas - scoret med omtrent syv minutter igjen av ordinær tid. Unggutten hadde et fint løp i bakrom, og videreførte en flott chip fra veteranen Ruud i mål. 

Foruten de to scoringene, ville Sarpsborg 08 ha to straffespark. Først for en hands på 0-0, og deretter på en felling av Joachim Thomassen da stillingen var 1-0. Hjemmelaget fikk ikke viljen sin i noen av tilfellene. 

Vertene hadde imidlertid flere muligheter til å punktere kampen før utligningsmålet, men Wahlstedt i Odd-buret leverte en rekke kvalifiserte redninger, blant annet på et skudd fra Eirik Wichne.

I sluttminuttene var det Odd som var nærmest seieren. Aller nærmest var Sander Svendsen, med et skudd like utenfor Kristiansens venstre stang. 

Kampen endte 1-1. Dermed ble det dessverre ingen ny rekord i antall strake seiere i toppdivisjonen for sarpingene. 

Sesongkort_980x300.jpg

Kampfakta

Eliteserien, 27. runde
Sarpsborg 08 - Odd 1-1 (0-0)
Sarpsborg Stadion

Mål:
1-0: Anton Salètros (70)
1-1: Syver Aas (84)

Lagoppstilling, Sarpsborg 08:
Anders Kristiansen - Mikael Dyrestam, Bjørn Inge Utvik, Magnar Ødegaard - Joachim Thomassen, Anton Salètros, Dario Canadjija, Eirik Wichne - Mikkel Maigaard (Kristian Fardal Opseth, 62. min), Jonathan Lindseth - Ibrahima Konè (Rashad Muhammed, 76. min)

Gult kort, Sarpsborg 08:
Lars Bohinen

Tilskuere:
4037

Annonse fra Eliteserien: